Geostorm (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer catastrofale klimaatveranderingen het leven op aarde in gevaar brengen, slaan regeringen over de hele wereld de...
Geostorm

Geostorm

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 45 min

Wanneer catastrofale klimaatveranderingen het leven op aarde in gevaar brengen, slaan regeringen over de hele wereld de handen ineen en creëren Project Dutch Boy: een wereldwijd netwerk van satellieten uitgerust met geotechnologie om de aarde tegen natuurrampen te beschermen. Nadat de aarde 2 jaar lang met succes is beschermd, gaat het mis. Twee vervreemde broers krijgen de opdracht om de storing in het programma op te lossen voordat een wereldwijde geomagnetische storm de aarde verwoest.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Geostorm aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Barbara
Bij een wereldwijd systeem waarmee de weersomstandigheden op aarde beinvloed kunnen worden gaan ineens zaken mis. In eerste instantie denkt men aan een storing, maar later blijkt dat er toch meer aan de hand is. In een race tegen de klok moeten twee broers het systeem stoppen voordat het de aarde gaat verwoesten. De film houdt het tempo er goed in en kijkt wel prettig weg. Als je het niet erg vindt het plot wat weinig diepgang heeft dan zul je de film best kunnen waarderen want er zijn vele prachtige opnames van buitengewone natuurverschijnselen. Geen 5 sterren maar wel de moeite waard.
loading