Geostorm online kijken / downloaden: Wanneer catastrofale klimaatveranderingen het leven op aarde in gevaar brengen, slaan regeringen over de hele wereld de handen ineen en creŽren Project Dutch Boy: een wereldwijd netwerk van satellieten uitgerust met geotechnologie om de aarde tegen natuurrampen te beschermen. Nadat de aarde 2 jaar lang met succes is beschermd, gaat het mis. Twee vervreemde broers krijgen de opdracht om de storing in het programma op te lossen voordat een wereldwijde geomagnetische storm de aarde verwoest. - Geostorm
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Geostorm

Wanneer catastrofale klimaatveranderingen het leven op aarde in gevaar brengen, slaan regeringen over de hele wereld de handen ineen en creŽren Project Dutch Boy: een wereldwijd netwerk van satellieten uitgerust met geotechnologie om de aarde tegen natuurrampen te beschermen. Nadat de aarde 2 jaar lang met succes is beschermd, gaat het mis. Twee vervreemde broers krijgen de opdracht om de storing in het programma op te lossen voordat een wereldwijde geomagnetische storm de aarde verwoest.
Waardering:
Acteurs: Gerard Butler, Abbie Cornish, Jim Sturgess
Categorie: Actie
Science Fiction
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!