Due Date (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Todd Phillips, regisseur van The Hangover, brengt nu Due Date: een film over een waanzinnige roadtrip die het leven van...
Due Date

Due Date

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 31 min

Todd Phillips, regisseur van The Hangover, brengt nu Due Date: een film over een waanzinnige roadtrip die het leven van de wel zeer onwaarschijnlijke reisgenoten voorgoed zal veranderen. Vader in spé Peter Highman (Robert Downey Jr.) kan niet wachten tot hij over vijf dagen zijn eerste zoon of dochter kan vasthouden. Hij moet zich haasten om zijn vlucht naar Los Angeles te halen en op tijd te zijn voor de geboorte. Maar als Peter acteur Ethan Tremblay (Zach Galifianakis) tegen het lijf loopt, gooien zijn goede bedoelingen roet in het eten. Hij is gedwongen met Ethan mee te rijden, dwars door het land. Een roadtrip waarbij veel verloren gaat: een aantal auto's, vele vriendschappen en uiteindelijk Peters geduld.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Due Date aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Danielle
Waanzinnig sterke komedie, de humor raakt je soms totaal onverwachts. Ben af en toe van mijn bank afgevallen van het lachen en heb 'm ondertussen 2 keer gezien. Hilarisch. Komt alleen langzaam op gang.

Reviews

Anoniem
Leuke film over de relatie tussen twee mannen die een paar dagen in een auto met elkaar moeten doorbrengen, terwijl ze elkaar tegenpolen zijn. Dat levert natuurlijk hilarische momenten op. Downey Jr. vond ik voornamelijk grappig, en dan vooral als Galifianakis weer iets doms zegt. Echt prachtig. Ik heb echt best wel vaak moeten lachen. Het verhaal stelt niet zo veel voor, de film moet het vooral van de humor hebben.
Anoniem
Erg leuke film als je van droge humor houdt. Het is niet zo dat er constant grappen worden gemaakt, maar de situaties zijn erg leuk. Ook zitten er een aantal écht grappige dingen in door Zach Galifianakis die een zeer aparte rol speelt. Van tevoren dacht ik dat het verhaal erg standaard zou zijn, maar dat viel achteraf mee en ik heb me erg vermaakt.
Arne
Vermakende film met een goede cast.
Lotte
Viel me alles mee. Ik dacht weer aan het standaard script waarbij een fatsoenlijk persoon een film lang opgescheept zou zitten met een sufferd die dan weer alles verpest. Maar de humor was best origineel en na het eerste wat trage half uur wordt het veel leuker. Kan zich niet meten met The Hangover, maar is best het kijken waard.
Sander
Leuke, bizarre film. Ik heb nog steeds The Hangover niet gezien, dus ik kan niet echt vergelijken, maar ik kijk hier nu nog meer naar uit. Met dezelfde makers geloof ik inderdaad dat dat een te gekke film is.
Leo
Leuke film, heb me zeker niet verveeld.
Britt
Heel apart maar wel leuk.
Vincent
Deze film is zeker leuk om te zien. Soms tergend voorspelbaar maar wel met een paar hilarische scènes.
Toon
Bij momenten wel een grappige film. Er zitten enkele echt leuke stukken tussen. De humor is wel altijd van een zelfde niveau. Tegen het einde van de film heb je het dan ook wel gehad. Verwacht geen Big Lebowski of zo.
Alexander
"Due Date" is een vrij leuke road-movie, met Zach Galifianakis (de gekke, bebaarde kerel uit "The Hangover")in een van de hoofdrollen. Echt hilarisch wordt het niet, maar er zitten wel een aantal nogal grappige scènes in. Wie van eerder dwaze komedies houdt, komt hier aan zijn trekken... ;-)
Mila
Hilarisch! Goede chemie tussen de twee acteurs en scherpe dialogen. Je betrapt jezelf op momenten dat je beschamend hard lacht. Zeker een aanrader.
jochem
Het was lang geleden dat er weer eens een echt ECHT! leuke film uit is gekomen. Ik heb in een scheur gelegen van deze twee gasten. Er is heel veel chemie in deze film tussen deze twee acteurs, en een leuk vermakelijk verhaal.
Anoniem
Ontzettend hilarische film. Gedurende de film vond ik Zach Galifianakis ontzettend irritant. Maar op het eind van de film krijg je zelfs een beetje compassie met hem. Deze film is echt een aanrader. Mits je natuurlijk van sarcastische humor houdt.
Anoniem
Hilarisch.
Wim
Leuke film. Veel maffe humor, maar zeker de moeite waard om met vrienden te bekijken. Beetje in de stijl van de Hangover.
Merijn
Leuke film, bij vlagen héél leuk, maar een vrije saaie opening v.d. film. Vervolgens wordt 'ie wel beter, maar echt een komedie-topper? Nee, vind ik niet. Daarvoor te weinig grappige stukken. Maar slecht is 'ie zeer zeker niet... Zeker een must om een keer gezien te hebben.
Bram
Erg gelachen om de film. Robert Downey Jr. komt erg geloofwaardig over als gefrustreerde controlfreak. Op het eerste gezicht is hij erg koeltjes, maar hij kan het toch niet kan laten om af en toe zijn mening over anderen te ventileren. Door die kleine openingen naar zijn ware karakter raakt hij behoorlijk "van de regen in de drup".
Michael
Hele leuke film met veel onverwachte hilarische momenten.
Vooral Ethan Tremblay speel een steengoede rol met een ietwat eigenwijs karakter.
Anoniem
In het begin even saai, je moet wachten op de leuke stukken!
Voor de rest leuke film, heb flink gelachen.
Anoniem
Echt een aanrader als je van komedies houdt. Een paar keer heb ik echt de slappe lach gekregen. Het is van de makers van de Hangover wat ik een betere film vond, maar deze komt dicht in de buurt. Veel gênante momenten die in de realiteit niet voorkomen. Deze maken de film wel echt hilarisch!
Anoniem
Erg leuke film. Regelmatig flink in een deuk gelegen. En nog een goed verhaal ook. Een aanrader!
Anoniem
Een echte "feel good" film. Grappig en lief! Vooral de reddingsactie is erg leuk!
Anoniem
Leuke film, moet eerst wel op gang komen.
Anoniem
Steen goede film, het toppunt van waanzin. Als je zin hebt om te lachen, kies dan deze film.
loading