Borg McEnroe online kijken / downloaden: 1980: De Zweed Björn Borg, nummer één op de wereldranglijst van tennis, gaat het duel aan met het nieuwe Amerikaanse talent John McEnroe. De ingetogen Borg wordt door de tenniswereld op handen gedragen. De excentrieke McEnroe staat ondanks zijn sport-prestaties vooral bekend om zijn temperament op de tennisbaan. De rivaliteit ontwikkelt zich steeds verder. Terwijl de wereld meekijkt naar de finale tussen twee legendes, spelen Borg en McEnroe een wedstrijd die de tenniswereld voorgoed zal veranderen. - Borg McEnroe
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Borg McEnroe
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Borg McEnroe

1980: De Zweed Björn Borg, nummer één op de wereldranglijst van tennis, gaat het duel aan met het nieuwe Amerikaanse talent John McEnroe. De ingetogen Borg wordt door de tenniswereld op handen gedragen. De excentrieke McEnroe staat ondanks zijn sport-prestaties vooral bekend om zijn temperament op de tennisbaan. De rivaliteit ontwikkelt zich steeds verder. Terwijl de wereld meekijkt naar de finale tussen twee legendes, spelen Borg en McEnroe een wedstrijd die de tenniswereld voorgoed zal veranderen.
Waardering:
Acteurs: Stellan Skarsgård, Shia LeBeouf, Sverrir Gudnason
Categorie: Drama
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!