Walk With Me (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Walk With Me is een prachtige cinematografische reis in de wereld van mindfulness, waarin de wereldberoemde...
Walk With Me

Walk With Me

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 30 min

Walk With Me is een prachtige cinematografische reis in de wereld van mindfulness, waarin de wereldberoemde boeddhistische leermeester Thich Nhat Hanh centraal staat. Hij komt oorspronkelijk uit Vietnam en heeft mindfulness naar het Westen gebracht. Als spiritueel leider woont hij nu in Plum Village, een leefgemeenschap in rustiek Zuid-Frankrijk, waar hij samen met andere zen-boeddhistische monniken en -nonnen mindfulness tot een wereldwijd fenomeen heeft doen uitgroeien. Drie jaar lang werden de levens van de bewoners van Plum Village gevolgd en komen existentiële vragen waarmee ze geconfronteerd worden aan bod in hun zoektocht naar acceptatie.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Walk With Me aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading