Mr Magoo (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Mr. Magoo is een slechtstziende miljonair. Wanneer Magoo per ongeluk een gesloten edelsteen van onschatbare waarde in...
Mr Magoo

Mr Magoo

Komedie
Taal: Engels Jaar: 1997 Duur: 1 u 24 min

Mr. Magoo is een slechtstziende miljonair. Wanneer Magoo per ongeluk een gesloten edelsteen van onschatbare waarde in handen krijgt, smeden de dieven een onheilspellend plan om dit kostbare kleinood tegen elke prijs terug te krijgen. Zonder zich hiervan bewust te zijn, belandt de onnozele Mr. Magoo midden in een bijzonder lastige situatie!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Mr Magoo aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Rob
Grappige film. Zeker de moeite waard om ook gezien te hebben, naast de Naked Gun's. In deze film is de Collateral Damage wat beter verklaarbaar door zijn slechte ogen. Leslie wordt een dagje ouder.

Reviews

Dewika
Een aanrader als je een fan bent van Leslie Nielsen. Leuke situaties vooral in zijn stijl.
thijs
Deze film gekeken samen met de kinderen. Vooral de kinderen vonden het leuk. Typische leslie nielsenhumor. Een film die je best even entertaint maar die je ook weer snel zal vergeten. Maar niettemin als familiefilm best wel aan te raden. Veel plezier.
loading