Grown Ups (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het feit dat je ouder wordt, wil niet zeggen dat je ook volwassener moet worden. Comedysterren Adam Sandler, Kevin...
Grown Ups

Grown Ups

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 38 min

Het feit dat je ouder wordt, wil niet zeggen dat je ook volwassener moet worden. Comedysterren Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade en Rob Schneider zijn op hun best als ze een stel jeugdvrienden spelen die een weekend bij elkaar komen om die goede oude tijd nog eens te beleven. Ook al zijn ze nu respectabele zakenmannen en huisvaders, als ze eenmaal weer samen zijn, bewijzen ze dat mannen altijd kinderen blijven.

Nostalgie Hilarisch Vriendschap Natuurschoon Zomerweekend Meerhuisje

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Leuk

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Anoniem
Zeer leuke film voor de hele familie. Je ligt constant in een deuk van het lachen. Een heel grote aanrader als je op zoek ben naar een leuke film voor de hele familie. Met CAMERON BOYS OMG I LIKE ITTTTTT SO MUCH. He is sooow cute i want to have him
Anoniem
Ik vond deze film echt formidable.
De humor, de leuke acteurs, de dikke mensen om naar te kijken echt te gek. Deze film had voor mij alleen iets beter kunnen worden als die dikke fatass meer bommetjes in het ondiepe Dee.
Ik raad deze film aan mensen die boven de drieëndertig jaar zitten, dan is deze film pas leuk
Anoniem
Ik vind het een geweldige film alleen jammer dat het niet iets is waar de film naar toe gaat
Jan
Erg leuke film. Zeker het geld waard.
Traditioneel Amerikaanse familie film maar wel
ongedwongen.
Anoniem
Leuke film. Zeker het huren waard.

Anoniem
Ik vond het een ontzettend grappige film! Ik vind die dude van the King of Queens en die andere van de Wedding Crashers sowieso altijd lachen om te zien. Er gebeuren grappige dingen, die je soms totaal niet verwacht. De acteurs spelen een stel geschifte karakters. Daarnaast is het verhaal ook best origineel bedacht.
jessica
leuke humor film met leuke acteurs, niet heel sterk verhaal maar een lekkere wegkijk film.
Anoniem
Deze film deed me denken aan "The Hangover" erg grappig. Aanrader! Een 8!
Anoniem
Ik vond het een echt leuke film. Vanwege de verrassende stukjes en grappige stukken. Ik heb er echt van genoten. Geweldige familiefilm.
Johanna
Dacht dat het weer zo'n flauwe film zou zijn, maar dat vield us reuze mee. Ondanks een magere verhaallijn was het een leuke film om naar te kijken.
We hebben met een gevarieerd gezelschap gekeken van 15 tot 50 jaar en iedereen vond hem leuk.
Anoniem
Ik vond hem wat tegen vallen, als je kijkt naar de spelers die er in zitten had ik er echt meer van verwacht. Al met al zitten er wel wat leuke humor stukjes in.
Anoniem
De film viel me eerlijk gezegd wat tegen. Er zat geen verhaal in. Normaal is er in een film een soort hoogtepunt waar je naar toe werkt maar hier was deze niet te ontdekken. Verder wel een leuke feel good movie en mijn man heeft erg gelachen. Zelf vond ik de humor een beetje flauw en alle leuke stukjes zaten al in de trailer. Al met al geef ik de film toch een 7 omdat het een leuke film is om samen met je partner te kijken.
Anoniem
Leuke feel good movie. Helaas zit er weinig verhaal in. Zeker met de gebruikte acteurs had deze film leuker kunnen uitpakken. Een echte zondag middag film
Marjolein
Een heerlijke feelgood movie, weinig verhaal maar wel een goed moraal en her en der een aanslag op de lachspieren. Leuke film om op een duilerige dag naar te kijken. Zeker een aanrader.
Anoniem
Als je zin hebt in een film waar je niet bij na hoeft te denken en waarbij je gewoon lekker kunt lachen, is dit een aanrader. Nee het is geen hoogstaande humor, maar het werkte bij mij op de lachspieren. Dat van deze acteurs een meesterwerkje werd verwacht, is misschien de reden dat de critici niet laaiend enthousiast zijn.
Ik heb er van genoten. Makkelijk vermaak :)
loading