You Again (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. You Again is pure humor met een sterrencast bestaande uit echte raskomieken, waaronder Kristen Bell, Sigourney Weaver,...
You Again

You Again

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 41 min

You Again is pure humor met een sterrencast bestaande uit echte raskomieken, waaronder Kristen Bell, Sigourney Weaver, Jamie Lee Curtis en de altijd extravagante Betty White. School was een regelrechte nachtmerrie voor Marni (Bell), en wanneer haar aartsrivale terugkeert om haar te kwellen als bruid van haar broer, wordt ook zijn bruiloft een echte ramp. En alsof dat nog niet genoeg is, komt Marni's moeder (Curtis) haar eigen oude schoolvijand (Weaver) weer tegen. You Again is een waanzinnige komedie waar je keer op keer van in een deuk zal liggen.

Verzoening Humor Vergiffenis Transformatie Hedendaags Bruiloft

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
mike
Leuke komedie, zeker een aanrader.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

mieke
Leuke film... Best goed geacteerd, voor mij een beetje te langdradig in het middendeel. Maar toch een aanrader voor een ontspannende avond.
roeland
Leuk verhaal met veel leuke scenes om te lachen. Boodschap in de film is heel mooi met een liefdevol mooie einde. Goed gekozen acteurs bij elkaar.
Kim
Ontzettend leuke komedie!! En een leuk verhaal!
Anoniem
Leuke feel-good movie! Echt een film voor vrijdagavond met vriendinnen. Een cast met bekende acteurs en veel humor. Het is een all American verhaal over high-school en de traumatische ervaringen die erbij horen én hoe die het leven bepalen van Amerikanen!
carina
Grappige film voor tieners, leuk om samen met je dochter te kijken, zak chips en limonade erbij. Soms wat overdreven effecten maar goed vol te houden.
Anoniem
Leuke film om lekker met een zak chips op de bank te zitten! Erg grappig.
Anoniem
Leuke film om alle sores van alle dag even te vergeten! En heerlijk herkenbaar. Een echte aanrader.
Anoniem
Heerlijk zo'n film , echt genoten.
Anoniem
Super leuke feel good movie. Precies waar ik even zin in had. Boeiend, grappig en herkenbaar. Zeker de moeite waard om te kijken maar verwacht niet teveel diepgang.
Anoniem
Heerlijke komedie met een prachtig stel actrices.
Enjoy
Mieke
Hilarische humor film, sommige stukjes zijn een beetje overdreven. Voor de rest, een zeer geslaagde feel good movie!!
car
Leuke feel-good movie. Verrassend om Sigourney Weaver in deze rol te zien. Ik heb genoten.
Sylvie
Behoorlijke film met een paar leuke momenten. Wel heel voorspelbaar maar oké voor een ontspannen filmavond.
loading