The Little Hours online kijken / downloaden: The Little Hours is een bruisende, innemende komedie, hilarisch gespeeld, en even trefzeker als conventioneel geschreven. ItaliŽ, 1347. De montere nonnen Alessandra, Fernanda en Ginevra vervelen zich in het klooster waar ze wonen onder het toeziend oog van overste Tommasso. De komst van een knappe, nieuwe tuinman, die aan de zusters wordt voorgesteld als iemand die doofstom is, leidt tot woest opspelende hormonen, drugsgebruik en zondige jolijt. - The Little Hours
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
The Little Hours
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Little Hours

The Little Hours is een bruisende, innemende komedie, hilarisch gespeeld, en even trefzeker als conventioneel geschreven. ItaliŽ, 1347. De montere nonnen Alessandra, Fernanda en Ginevra vervelen zich in het klooster waar ze wonen onder het toeziend oog van overste Tommasso. De komst van een knappe, nieuwe tuinman, die aan de zusters wordt voorgesteld als iemand die doofstom is, leidt tot woest opspelende hormonen, drugsgebruik en zondige jolijt.
Waardering:
Acteurs: Dave Franco, Alison Brie, Kate Micucci
Categorie: Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!