Radius (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Liam ontwaakt na een zware crash zonder te weten wie hij is of hoe hij daar belandde. Wanneer hij het nabijgelegen stadje...
Radius

Radius

Thriller Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 29 min

Liam ontwaakt na een zware crash zonder te weten wie hij is of hoe hij daar belandde. Wanneer hij het nabijgelegen stadje binnenstrompelt, zakt iedereen die te dicht bij hem komt, als een vod met vale ogen in elkaar. Morsdood. Dat gruwelijke besef drijft hem weg van de bewoonde wereld tot Jane plots opduikt, de enige die zijn 'straal negeert' en het kan navertellen. Helaas weet ook zij niet meer wie ze is. Maar is het een virus? Een nare droom? Of iets buitenaards, onvatbaars?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Radius aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Jurgen
Geniale film, erg sterk verhaal, goede acteurs, spannend, consequent, you are hooked in 6 minutes. De film deed ons denken aan Memento qua mysterie maar dan spannender.
loading