Finding Nemo Nederlands gesproken (2003) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Als de avontuurlijke, jonge clownvis Nemo plots ver van huis raakt, gaat...
Finding Nemo (NL)

Finding Nemo (NL)

Animatie Kids Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2003 Duur: 1 u 37 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Als de avontuurlijke, jonge clownvis Nemo plots ver van huis raakt, gaat zijn bezorgde vader Marlin samen met Dory, een lieve maar nogal vergeetachtige blauwe vis, op een onvergetelijke zoektocht om Nemo weer thuis te brengen. Tijdens hun avonturen komen Marlin en Dory oog in oog te staan met een heleboel te gekke zeebewoners: vegetarische haaien, enorme schilpadden, hypnotiserende kwallen, hongerige zeemeeuwen en nog veel meer.

Visuele pracht Zeeavontuur Humoristisch Familiebanden Kleurrijk Koraalrif

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Prachtige film! Een rasechte klassieker! Heb je hem nog niet gezien? Kijk hem nu! Zo'n gave film over een visje is nog niet vaak vertoont.

Reviews

Anoniem
Leuke film voor kleine kinderen.
Vroeger moest ik er ook bij huilen haha *faaal*
loading