Walking With The Enemy (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog vermomt de jonge Hongaar Elek zich als nazi-officier om zijn...
Walking With The Enemy

Walking With The Enemy

Drama Oorlog
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 48 min

Tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog vermomt de jonge Hongaar Elek zich als nazi-officier om zijn weggevoerde familie terug te vinden. Als hij ontdekt wat er gaande is, begint hij aan een missie om duizenden mensen te redden. Ondertussen wordt ook de Hongaarse regent Horthy geconfronteerd met de macht van de Duitse vijand. Om zijn positie te behouden, moet hij toezien hoe zijn eigen zoon wordt geëxecuteerd.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Walking With The Enemy aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Filip
Een aangrijpend verhaal, vergelijkbaar met "Shindlers list". Kortom een goede film die meer dan voldoende stof tot nadenken geeft en dus na afloop nog wel wat blijft nazinderen.

Deze film komt ook voor in:

loading