The Big Sick online kijken / downloaden: Na een one-night stand zijn de stand-up comedian Kumail en Emily smoorverliefd op elkaar. En probleem: Kumail verzwijgt zijn vriendin voor zijn traditionele Pakistaanse ouders, die hun zoon liever zien trouwen met een Pakistaans meisje. Wanneer Emily hierachter komt wil ze Kumail nooit meer zien. Maar dan wordt Emily plots zo ziek dat ze in een coma belandt en Kumail wijkt geen moment van haar zijde... Op een hilarische en ontroerende wijze vertelt The Big Sick het waargebeurde verhaal van comedian Kumail Nanjiani en zijn vrouw. - The Big Sick
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
The Big Sick
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Big Sick

Na een one-night stand zijn de stand-up comedian Kumail en Emily smoorverliefd op elkaar. En probleem: Kumail verzwijgt zijn vriendin voor zijn traditionele Pakistaanse ouders, die hun zoon liever zien trouwen met een Pakistaans meisje. Wanneer Emily hierachter komt wil ze Kumail nooit meer zien. Maar dan wordt Emily plots zo ziek dat ze in een coma belandt en Kumail wijkt geen moment van haar zijde... Op een hilarische en ontroerende wijze vertelt The Big Sick het waargebeurde verhaal van comedian Kumail Nanjiani en zijn vrouw.
Waardering:
Acteurs: Holly Hunter, Zoe Kazan, Kumail Nanjiani
Categorie: Drama
Romantiek
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!