Beyond Skyline (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer detective Mark Corley de borg moet betalen om zijn zoon Trent vrij te krijgen is hij er van overtuigd dat...
Beyond Skyline

Beyond Skyline

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 42 min

Wanneer detective Mark Corley de borg moet betalen om zijn zoon Trent vrij te krijgen is hij er van overtuigd dat zijn dag niet slechter kan worden. Totdat de hemel plotseling vreemd blauw oplicht. Binnen enkele seconden worden alle inwoners van LA de lucht in gezogen door een gigantische UFO. Terwijl de aliens de aarde veroveren, slaagt Mark er in de UFO te bereiken waarin zijn zoon Trent ontvoerd werd. Samen met een aantal overlevenden moeten ze alles inzetten om hun families te redden en hun planeet terug te winnen...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Beyond Skyline aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Henny
dit was een betere sf film, dan ik had vewrwacht: goeie akties en goed gecamoufleerd; 't heeft me geboeid tot
het goed eind afloop : ook heel goed gevonden.
en de inside shots waren als extra nog vermakelijk.

Reviews

Geert
Deze film is het vervolg op de 1e Skyline film waarbij de aliens een eerste aanval inzetten. Toen werden Jarrod en zijn zwangere vrouw meegenomen in het schip. Nu is er een 2e aanval en Mark beland in het nieuwe schip samen met zijn zoon. Zij zullen moeten vechten om te overleven en het kind van Jarrod te redden. Geen bekende acteurs maar deftig geacteerd. Veel actie en de aliens en scenes komen geloofwaardig over, SF genre waardig.
Het einde laat een vervolg open. Onderhoudend scenario en spannend gehouden. Zeker eens de moeite om te kijken als je van SF houdt.
loading