Red Dog True Blue online kijken / downloaden: NEDERLANDS GESPROKEN. Na de dood van zijn vader, wordt de 11-jarige Mick naar de uitgestrekte ranch van zijn opa in Pilbara gestuurd. Daar wacht hem ongetwijfeld een dodelijk saai leven. Maar niets blijkt minder waar. Opa mag dan een stugge keikop zijn, Mick raakt er snel bevriend met de mensen die er wonen en een rode pup die hij Blue doopt. Blue is meer dan een hond, aldus een wijze Aboriginal. Hij is een Marlunghu, een geest die voor narigheid zorgt. Dat blijkt niet gelogen, maar net door die avonturen worden ze onafscheidelijk. - Red Dog True Blue
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Red Dog True Blue
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Red Dog True Blue

NEDERLANDS GESPROKEN. Na de dood van zijn vader, wordt de 11-jarige Mick naar de uitgestrekte ranch van zijn opa in Pilbara gestuurd. Daar wacht hem ongetwijfeld een dodelijk saai leven. Maar niets blijkt minder waar. Opa mag dan een stugge keikop zijn, Mick raakt er snel bevriend met de mensen die er wonen en een rode pup die hij Blue doopt. Blue is meer dan een hond, aldus een wijze Aboriginal. Hij is een Marlunghu, een geest die voor narigheid zorgt. Dat blijkt niet gelogen, maar net door die avonturen worden ze onafscheidelijk.
Waardering:
Acteurs: Bryan Brown, Jason Isaacs, Levi Miller
Categorie: Familie

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!