Beethoven's 2nd (1993) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Tot op heden had Beethoven een heerlijk hondenleven. In Beethoven 1 zagen we dat hij een...
Beethoven's 2nd

Beethoven's 2nd

Familie
Taal: Engels Jaar: 1993 Duur: 1 u 25 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. Tot op heden had Beethoven een heerlijk hondenleven. In Beethoven 1 zagen we dat hij een nieuw thuis had gevonden bij de Newton's, en het hart van de hele familie wist te veroveren, inclusief van zijn onwillige baasje. Wat kan Beethoven zich nog meer wensen? Vrouw en kinderen! Beethoven wordt verliefd op de innemende Missy en wil graag zijn eigen gezinnetje stichten. Maar Missy's gemene bazin Regina en haar domme vriend gooien roet in het eten.

Familiekomedie Hartverwarmend Komedie Familiebanden Hond Jaren 90 Verenigde Staten

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Robin
Blijft een van mijn favoriete films

Reviews

Marije
Leuke film! Het is spannend, grappig en schattig. Leuk om te zien hoe een hond verliefd wordt. Ook was het leuk dat ze puppy's kregen.
loading