Hostile Border online kijken / downloaden: De 22-jarige Claudia groeide op in de Verenigde Staten als illegale immigrant. Wanneer ze wordt gearresteerd door de FBI voor creditcardfraude, wordt ze gedeporteerd naar Mexico. Omdat Claudia geen Spaans spreekt voelt ze zich verloren in haar vreemde "vaderland?. Ze onderneemt een poging om terug naar huis te keren door contact op te nemen met de buitenlandse smokkelaar Ricky, wat een gevaarlijke beslissing blijkt te zijn. - Hostile Border
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Hostile Border
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Hostile Border

De 22-jarige Claudia groeide op in de Verenigde Staten als illegale immigrant. Wanneer ze wordt gearresteerd door de FBI voor creditcardfraude, wordt ze gedeporteerd naar Mexico. Omdat Claudia geen Spaans spreekt voelt ze zich verloren in haar vreemde "vaderland?. Ze onderneemt een poging om terug naar huis te keren door contact op te nemen met de buitenlandse smokkelaar Ricky, wat een gevaarlijke beslissing blijkt te zijn.
Waardering:
Acteurs: Julio Cedillo, Veronica Sixtos, Roberto Urbina
Categorie: Thriller
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!