Tramontane online kijken / downloaden: Het koor waarvan Rabih, een jonge blinde muzikant deel uitmaakt, wordt uitgenodigd voor een concertenreeks in Europa. Wanneer hij alle formaliteiten in orde wil maken voor de reis, wordt zijn paspoort door de autoriteiten in beslag genomen en komt hij tot de ontdekking dat hij niet de biologische zoon is van zijn ouders. De leugen van zijn ouders is het startsein voor de zoektocht naar zijn identiteit. Rabih ontmoet oude vrienden van zijn vader en hoopt zo zijn afkomst te achterhalen. De jongen doorkruist Libanon, hij komt in vervallen dorpen, maar we zien ook prachtige landschappen voorbijkomen in een land dat is geteisterd door vele oorlogen. - Tramontane
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Tramontane
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Tramontane

Het koor waarvan Rabih, een jonge blinde muzikant deel uitmaakt, wordt uitgenodigd voor een concertenreeks in Europa. Wanneer hij alle formaliteiten in orde wil maken voor de reis, wordt zijn paspoort door de autoriteiten in beslag genomen en komt hij tot de ontdekking dat hij niet de biologische zoon is van zijn ouders. De leugen van zijn ouders is het startsein voor de zoektocht naar zijn identiteit. Rabih ontmoet oude vrienden van zijn vader en hoopt zo zijn afkomst te achterhalen. De jongen doorkruist Libanon, hij komt in vervallen dorpen, maar we zien ook prachtige landschappen voorbijkomen in een land dat is geteisterd door vele oorlogen.
Waardering:
Acteurs: Barakat Jabbour, Julia Kassar, Toufic Barakat
Categorie: Drama
Filmhuis
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!