8 Femmes (2002) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een afgelegen landhuis, ergens op het besneeuwde Franse platteland. Een familiebijeenkomst tijdens de feestdagen wordt...
8 Femmes

8 Femmes

Arthouse Komedie
Taal: Frans Jaar: 2002 Duur: 1 u 46 min

Een afgelegen landhuis, ergens op het besneeuwde Franse platteland. Een familiebijeenkomst tijdens de feestdagen wordt ruw verstoord als de steenrijke heer des huizes vermoord wordt aangetroffen. Elk van de acht vrouwen uit de omgeving van het slachtoffer heeft een motief, elk heeft een geheim. Na een onderzoek dat leidt tot de onthulling van duistere familiegeheimen, komische verwikkelingen en zelfs muzikale intermezzos vallen de maskers af... Een geniale film waarin zo ongeveer elke Franse steractrice meespeelt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om 8 Femmes aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Ingrid
Ik had meer verwacht van een film van Francois Ozon. Sommige scenes zijn teveel "overacting". De zangstondes geven ook niet direct een meerwaarde maar verstoren het verhaal. Het verhaal zelf is wat ongeloofwaardig en de uitkomst voorspelbaar. Toch is deze film beter dan de meeste komedies.
loading