La Fille de Brest (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Irène is longarts bij een ziekenhuis in het Franse Brest. Na een aantal verdachte sterfgevallen ontdekt ze een...
La Fille de Brest

La Fille de Brest

Thriller Arthouse
Taal: Frans Jaar: 2016 Duur: 2 u 3 min

Irène is longarts bij een ziekenhuis in het Franse Brest. Na een aantal verdachte sterfgevallen ontdekt ze een direct verband met een specifiek geneesmiddel. Het onderzoek dat volgt wijst een machtig farmaceutisch bedrijf als schuldige aan. Ze wil dat het middel van de markt wordt gehaald en krijgt hierbij hulp van de media die de zaak groots oppakken. Ondertussen wordt ze vanuit andere hoeken tegengewerkt , waaronder collega's die haar als onruststoker zien en niets met haar missie te maken willen hebben.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om La Fille de Brest aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
een film die ik wat thema betreft misschien niet zo snel zou kiezen maar vanwege de actrice en omdat het een filmhuisgenre is toch gekozen. Indrukwekkend verhaal zeker omdat het waar gebeurd is. Het is misschien zelfs meer een documentaire in sommige opzichten dat een film. Acteerprestaties zijn erg waarheidsgetrouw. Ik vind het een bijzonder verhaal en goed dat er mensen bestaan die strijden voor de rechten van patiënten in de medische industrie.
loading