Joy (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Joy (18) werd als baby te vondeling gelegd. Ze weet niets van haar afkomst en groeit op in tehuizen met het onwrikbaar geloof...
Joy

Joy

Drama Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2010 Duur: 1 u 14 min

Joy (18) werd als baby te vondeling gelegd. Ze weet niets van haar afkomst en groeit op in tehuizen met het onwrikbaar geloof dat er ooit een glorieuze hereniging met haar moeder zal plaatsvinden. Op zoek naar houvast en geluk gaat ze vastberaden de zoektocht naar haar biologische moeder aan. Als haar beste vriendin Denise hoogzwanger is van haar eerste kind, wordt deze zoektocht een obsessie.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Joy aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
sanne
Echt een super film! Ik ga hem vanavond gewoon nog een keer kijken echt geweldig!!!

Reviews

Anoniem
Een mooie Nederlandse film.
Kijken!
Anoniem
Leuke film maar er wordt weinig gesproken idd...erg jammer...had er wat meer van verwacht..
renate
Ik had ook iets meer verwacht van deze film, helaas werd er te weinig gesproken en het einde vond ik ook maar niks
wel jammer.
Anoniem
Ik had deze film actiever verwacht. Ik vond hem een beetje saai en kreeg niet echt het gevoel dat ze actief op zoek was naar haar moeder. Daarbij werd er weinig gesproken in de film, daarom werd het wat onzeker wat ze nou precies zocht. Als je de omschrijving niet leest dan snap je deze film denk ik helemaal niet.
loading