Legion (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een groep mensen stopt ergens in het zuiden om wat te eten in een truckersrestaurant. Ze komen er echter al snel achter dat...
Legion

Legion

Actie Fantasy Horror
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 36 min

Een groep mensen stopt ergens in het zuiden om wat te eten in een truckersrestaurant. Ze komen er echter al snel achter dat ze hier geen tijd hebben om gewoon wat te eten, maar dat ze moeten vechten voor hun leven en zichzelf moeten verdedigen tegen engelen, gestuurd door God om de mensheid uit te roeien. Wat de groep niet weet, is dat deze bijbelse apocalyps er voor zorgt dat zij misschien wel eens de laatste hoop van de mensheid kunnen zijn, omdat één van de serveersters zwanger is, van de Messias...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Legion aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Een goeie film, waarvan een aantal citaten erg sterk zijn en je tot nadenken doen zetten over je manier van leven. Een mooi voorbeeld: Als je 's nachts in je bed gaat liggen en stel dat het je laatste dag zou zijn, zou je dan trots zijn op wat je hebt bijgedragen. Zo niet dan word het tijd schoon schip te maken. Ook het einde was pakkend. Over het algemeen een goede film die je doet nadenken over goed en kwaad.

Reviews

Anoniem
Tja, ik heb slechtere gezien, maar ook niet heel erg veel.
Anoniem
Zowel mijn vrouw als ik vonden dit de slechtste film die we in jaaaaaren hebben gezien. Wat een plat, oppervlakkig, dom, ongeïnspireerd vermaak. Bah. Goed, die oma die over plafond gaat dat is dan wel aardig, maar die scene moet je op youtube bekijken en verder geen tijd besteden aan deze kul.
Anoniem
Great movie! Loved it! Probably the best interpretation of Gabriel I've seen to date. The lead role of Michael was very well played. I was very impressed by this guy. The action was pretty good, the characters well thought out, however I found the ending a little disappointing and not well thought out. Why again did they have to continue fighting??? Apart from that, this was a very, very good movie! It might actually make it to my favorite movie list of 2010.
Anoniem
Ja goed gedaan weer is iets anders. Voor al die oma haha.
Anoniem
Moet van het genre houden maar ik vind het een top film!!
loading