Belle en het Beest (1987) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. Belle draagt zorg voor haar familie. Terwijl haar zussen zich het...
Belle en het Beest

Belle en het Beest

Familie
Taal: Engels Jaar: 1987 Duur: 1 u 30 min

ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. Belle draagt zorg voor haar familie. Terwijl haar zussen zich het hoofd op hol laten brengen door aanbiddende mannen zorgt zij voor het welzijn van hun vader. Wanneer hij het hele familiekapitaal verliest, haalt hij zich ook nog eens de woede van het Beest op de hals, die in een machtig kasteel woont. Het Beest eist nu dat Belle bij hem in het kasteel komt wonen. De plichtsgetrouwe Belle legt zich erbij neer dat ze zijn gevangene wordt. Maar ze had nooit durven dromen dat hij met zijn verrassende vriendelijkheid haar hart weet te veroveren.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Belle en het Beest aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading