Cop Out: Twee ervaren partners van de New York Police Department moeten het opnemen tegen een meedogenloze crimineel in hun jacht op een zeldzaam honkbalkaartje. Voor veteraan Jimmy is het kaartje zijn enige hoop te kunnen betalen voor de aankomende bruiloft van zijn dochter. Hij wordt bij deze bijzondere missie vergezeld door Paul.
×
Cop Out
Twee ervaren partners van de New York Police Department moeten het opnemen tegen een meedogenloze crimineel in hun jacht op een zeldzaam honkbalkaartje. Voor veteraan Jimmy is het kaartje zijn enige hoop te kunnen betalen voor de aankomende bruiloft van zijn dochter. Hij wordt bij deze bijzondere missie vergezeld door Paul.
Details
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (17)Cop Out
Geschreven door: Harry
   20-09-2014
cop out...de hele film had wel ''out'' gemogen. Het was echt slecht, slechter en slechts. Wat een afbraak film. humor van een beukenootje, erbarmelijke acteerprestaties ...een beroerder script was er zeer zeker niet. alles had zeker in 15 min. gefilmd kunnen worden. De enige echte humor was die kleine autokraker. Ik vond t zonde van mijn tijd en geld..de film moet je echt niet gaan kijken.
Geschreven door: Anoniem
   14-02-2014
Mooie film
Geschreven door: Anoniem
   28-12-2013
Humoristische film met redelijk grof (seksueel) taalgebruik.
Geschreven door: Anoniem
   25-12-2013
Heerlijke film van Bruce Willis, de droge humor en de band tussen de heren is echt hilarisch te noemen. Het verhaal loopt en verloopt kabbelend en kibbelend en de rode lijn is oprechtheid en eerlijkheid met een knipoog naar het verhaal. Af en toe harde woorden en acties maken het geheel een goede film. Ik raad deze film aan voor de hele familie!!
Geschreven door: Anoniem
   15-09-2011
Het is een mooie film met humor erin, politieacties, en zeker aan te raden!
Geschreven door: Ronald
   24-03-2011
Toppertje een aanrader.
Geschreven door: Renate
   20-03-2011
Niet de Bruce Willis die we kennen van de harde actie maar daarentegen toch een erg leuke film met humor en actie. Best vermakelijk voor een avondje op de bank met popcorn en gewoon genieten.
Geschreven door: Anoniem
   21-02-2011
Wat hier vooral fout wordt neergezet, is de casting van Bruce Willis. Zijn chagrijnige gevoel voor humor werkt nergens en valt meer op als slecht acteren. Maar Bruce Willis is nog niet het slechtste van deze film, die plek wordt vervuld door Tracy Morgan, de NYPD partner van Bruce. Morgan huppelt in elke scene rond als een kind dat teveel suiker op heeft. Deze man weet het te presteren elke grap kundig de nek om te draaien, zodat je je elke keer afvraagt of je nu moet lachen of niet. Om Cop Out te beschrijven als 1 van de slechtste komedies van het jaar, is nog te makkelijk. Dit is zo afschuwelijk slecht dat regisseur Smith in mijn ogen de Golden Tomato Award verdient met deze film.
Geschreven door: EDUARD
   14-02-2011
Aangename film, veel humor en actie zoals verwacht wordt. Het verhaal is heel klassiek en voorspelbaar maar toch zijn er leuke wendingen. Veel grappen en deze met de verborgen camera geeft als les mee: ga nooit op de mening van je vrienden af maar controleer alles zelf!
Geschreven door: Anoniem
   11-02-2011
best filmpie
Geschreven door: Anoniem
   08-02-2011
Erg leuke film! Vermakelijk, actie en humor! Heb de film met veel plezier gekeken!
Geschreven door: Mariet
   08-12-2010
Leuke actiefilm met grappige momenten.
Geschreven door: Anoniem
   01-12-2010
Grappige aktiekomedie. Goede aktiemomenten afgewisseld met redelijk goeie grappen. Verhaallijn is een beetje dun. Leuke film voor de koude winteravonden.
Geschreven door: Anoniem
   25-11-2010
Ja wel leuk, een gewoon aktie filmpje.
Geschreven door: olivier
   15-11-2010
Verwacht geen Bruce Willis zoals we hem kennen in de Die Hard-series. Geen harde actiefilm, maar een eerder een aaneenschakeling van opdrachtjes voor de twee eerder kwetsbare politieagenten.
Geschreven door: Anoniem
   14-11-2010
Een lekkere actiefilm. Het verhaal van een politieduo is natuurlijk al veel verfilm. Maar deze hoort zeker in het rijtje "toppers" thuis.
Geschreven door: Anoniem
   10-11-2010
Ouderwets goed zoals we dat gewend zijn van Bruce Willes. Actie en komedie wisselen elkaar goed af. Het verhaal klopt perfect. Blijft boeien tot het einde. En zelfs meer dan boeien aan het eind vind je het jammer dat de film al is afgelopen. Voor mij dus een echte topper en wil me een ieder aanraden die van actie/komedie houdt.
Schrijf zelf een review