Retour en Bourgogne (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jean verliet tien jaar geleden zijn geboortestreek Bourgogne om de wereld te ontdekken. Als zijn vader op...
Retour en Bourgogne

Retour en Bourgogne

Drama Arthouse
Taal: Frans Jaar: 2017 Duur: 1 u 49 min

Jean verliet tien jaar geleden zijn geboortestreek Bourgogne om de wereld te ontdekken. Als zijn vader op sterven ligt, keert hij terug naar zijn familie. Samen met zijn zus Juliette en zijn broer Jérémie probeert hij het familiebedrijf gaande te houden. Na het overlijden van hun vader worden de drie gedwongen keuzes te maken en beslissingen over de toekomst te nemen. We volgen een jaar lang het ritme van de seizoenen, die in het teken staan van de wijn die ze gezamenlijk produceren.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Retour en Bourgogne aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Door deze film waan je je in Frankrijk. Alles geurt en proeft naar Frankrijk. Ondertussen maak je kennis met de familie die al generaties lang wijn produceren en de nieuwe generaties waarvan sommige andere keuzes hebben gemaakt. Het vakantiegevoel wat je hebt wanneer je door de wijnvelden rijdt wordt anders wanneer je weet welke verhalen zich af kunnen spelen achter al deze druiven al generaties lang. Verrassende realistische film met goede acteurs.
loading