Orpheline (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het leven van Renée, een jonge schooldirectrice, wordt abrupt verstoord als een oude kennis op haar werk verschijnt en...
Orpheline

Orpheline

Drama Arthouse
Taal: Frans Jaar: 2016 Duur: 1 u 47 min

Het leven van Renée, een jonge schooldirectrice, wordt abrupt verstoord als een oude kennis op haar werk verschijnt en een grote som geld eist. Renée blijkt een verborgen verleden te hebben en een valse naam te dragen. Kort daarna wordt ze tot grote ontzetting van haar vriend gearresteerd. Teruggaand in haar verleden wordt duidelijk hoe ze in deze situatie is beland en waarom ze telkens is gedwongen een nieuwe identiteit aan te nemen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Orpheline aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Intrigerende film, verveeld geen moment. Mooi om te zien hoe de hoofdrolspeelster terug gaat in de tijd waardoor dingen meer helder worden. Ontzettend goed geacteerd, de acteurs zijn enorm geloofwaardig en de rauwheid maakt de film super. Goede film en zeker een aanrader als je van filmhuisfilms houdt. Goede muziek.
loading