The Scorpion King online kijken / downloaden: Fantasie wordt werkelijkheid voor de dromerige student Yuk-Su, die zijn tijd op school doorbrengt met het tekenen van imaginaire kung fu-helden. Wanneer hij per toeval een jong meisje redt uit handen van een bende vrouwenhandelaren, aangevoerd door de lokale politiecommissaris, krijgt Yuk-Su het aan de stok met de ultieme vechtmachine: The Scorpion King! Met zijn striphelden als inspiratie en een echte kung fu-meester als steun, moet Yuk-Su al zijn moed, kracht en talent verzamelen om de dodelijke kung fu-trap van The Scorpion King te trotseren. - The Scorpion King
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
The Scorpion King
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Scorpion King

Fantasie wordt werkelijkheid voor de dromerige student Yuk-Su, die zijn tijd op school doorbrengt met het tekenen van imaginaire kung fu-helden. Wanneer hij per toeval een jong meisje redt uit handen van een bende vrouwenhandelaren, aangevoerd door de lokale politiecommissaris, krijgt Yuk-Su het aan de stok met de ultieme vechtmachine: The Scorpion King! Met zijn striphelden als inspiratie en een echte kung fu-meester als steun, moet Yuk-Su al zijn moed, kracht en talent verzamelen om de dodelijke kung fu-trap van The Scorpion King te trotseren.
Waardering:
Acteurs: Michael Clarke Duncan, Kelly Hu, Andrei Sterling
Categorie: Actie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!