Their Finest (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Londen, WOII. Nu haast alle mannen aan het front vechten krijgt Catrin Cole een baantje als copywriter voor...
Their Finest

Their Finest

Drama
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 52 min

Londen, WOII. Nu haast alle mannen aan het front vechten krijgt Catrin Cole een baantje als copywriter voor propagandafilms die een vrouwelijke touch nodig hebben. Haar natuurlijke flair wordt al snel opgemerkt door de vlotte filmproducent Tom Buckley. Met het moreel van het land op het spel moeten Catrin en Buckley een speelfilm maken die het hart van de natie zal verwarmen. Ondanks de bommenregen ontdekt Catrin dat er achter de camera evenveel drama, humor en passie is als voor de camera.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Their Finest aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Karen
Their Finest is een Britse boekverfilming met komisch-romantische elementen die speelt in 1940. Londen heeft veel te lijden van de Duitse bombardementen, de mannen zijn naar het front en de vrouwen en oude mannen nemen hun werk over. De hoofdpersoon Catrin Cole wordt ingehuurd door het Ministerie van Informatie om als script writer een feminieme touch te geven aan films die de moraal van de bevolking in oorlogstijd een boost moeten geven. Het is een luchtige romantische film geworden over veranderende man/vrouw verhoudingen. De combinatie van serieus en luchtig is knap voor een oorlogsfilm.
loading