A Family Man online kijken / downloaden: Dane Jensen is een headhunter. Een dealmaker. Een mannetjesputter die het puikje uit de bedrijfswereld ronselt voor een topfirma in Chicago. Wanneer Danes baas zijn pensioen aankondigt, speelt hij Dane uit tegen Lynn Wilson, zijn ambitieuze tegenpool. Als Dane ontdekt dat zijn 10-jarige zoontje Ryan aan een levensbedreigende ziekte lijdt, wordt hij verscheurd tussen het bereiken van zijn professionele droom en zijn gezin, dat hem meer dan ooit nodig heeft. - A Family Man
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
A Family Man
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

A Family Man

Dane Jensen is een headhunter. Een dealmaker. Een mannetjesputter die het puikje uit de bedrijfswereld ronselt voor een topfirma in Chicago. Wanneer Danes baas zijn pensioen aankondigt, speelt hij Dane uit tegen Lynn Wilson, zijn ambitieuze tegenpool. Als Dane ontdekt dat zijn 10-jarige zoontje Ryan aan een levensbedreigende ziekte lijdt, wordt hij verscheurd tussen het bereiken van zijn professionele droom en zijn gezin, dat hem meer dan ooit nodig heeft.
Waardering:
Acteurs: Willem Dafoe, Gerard Butler, Alison Brie
Categorie: Drama
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!