Nieuwsgierig Aapje (Curious George) (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Ontdek hoe George, het altijd nieuwsgierige kleine ventje met een...
Nieuwsgierig Aapje (Curious George)

Nieuwsgierig Aapje (Curious George)

Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2006 Duur: 1 u 24 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Ontdek hoe George, het altijd nieuwsgierige kleine ventje met een onverzadigbare drang naar avontuur, voor het eerst kennis maakt met De Man met de Gele Hoed en hem uiteindelijk volgt naar de grote stad. De nieuwsgierigheid van George leidt tot heel wat problemen voor hem en zijn nieuwe menselijke vriend - maar ook tot veel plezier! Het meest ondeugende aapje uit de jungle is in de stad en op zoek naar avontuur! Volgepakt met plezier, opwindende en onderhoudende avonturen zal Curious George er zeker voor zorgen dat je keer op keer in lachen uitbarst!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Nieuwsgierig Aapje (Curious George) aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading