Bring it On: Worldwide # Cheersmack online kijken / downloaden: De Cheer Goddess is de populairste 'Cheer-lebrity' van het internet. Het team 'The Rebels' waarvan Destiny de aanvoerster is, zijn al die drie keer nationaal kampioen geworden. Als Destiny wordt uitgedaagd door het nieuwe team 'The Truth', organiseert Cheer Goddess een virtuele wedstrijd voor teams van over de hele wereld. Het lijkt erop dat iedereen erop uit is om Destiny en haar team onderuit te halen. En dat zou zomaar kunnen gebeuren, tenzij Destiny de uitdaging aandurft, haar ego opzij zet en uitzoekt wie haar echte vrienden zijn. - Bring it On: Worldwide # Cheersmack
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Bring it On: Worldwide # Cheersmack
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Bring it On: Worldwide # Cheersmack

De Cheer Goddess is de populairste 'Cheer-lebrity' van het internet. Het team 'The Rebels' waarvan Destiny de aanvoerster is, zijn al die drie keer nationaal kampioen geworden. Als Destiny wordt uitgedaagd door het nieuwe team 'The Truth', organiseert Cheer Goddess een virtuele wedstrijd voor teams van over de hele wereld. Het lijkt erop dat iedereen erop uit is om Destiny en haar team onderuit te halen. En dat zou zomaar kunnen gebeuren, tenzij Destiny de uitdaging aandurft, haar ego opzij zet en uitzoekt wie haar echte vrienden zijn.
Waardering:
Acteurs: Cristine Prosperi, Jordan Rodrigues, Sophie Vavasseur
Categorie: Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!