Spider-Man (2002) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De stuntelige student Peter Parker wordt tijdens een excursie gebeten door een genetisch gemanipuleerde spin. De...
Spider-Man

Spider-Man

Actie Fantasy
Taal: Engels Jaar: 2002 Duur: 1 u 56 min

De stuntelige student Peter Parker wordt tijdens een excursie gebeten door een genetisch gemanipuleerde spin. De volgende ochtend ontdekt hij dat hij superkrachten bezit. Hij besluit als Spider-Man de misdaad te bestrijden. Als zakenman Norman Osborn een experimenteel middel neemt, verandert hij in de gestoorde Green Goblin. Hij ontpopt zich tot Spider-Mans aartsvijand en drijft hem tot het uiterste.

Dynamische actie Actievol Verantwoordelijkheid Speciale effecten 2000s New York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Ergin
Super film.

Reviews

Anoniem
Naast de special effects en explosies is dit een vermakelijke film met echt lekkere dialoog, subtiliteit en een love interest die verrassend eindigt. Een aanrader.
nathalie
Ik vond het een hele leuke film ook gaaf gedaan met dat springen en klimmen ik zal hem zeker aanraden.
loading