Raw (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Justine, een briljante student, treedt in de voetsporen van haar ouders en oudere zus Alexia wanneer ze begint aan de...
Raw

Raw

Horror Drama
Taal: Frans Jaar: 2016 Duur: 1 u 35 min

Justine, een briljante student, treedt in de voetsporen van haar ouders en oudere zus Alexia wanneer ze begint aan de opleiding tot dierenarts. Haar zus is al een jaar aan het studeren en heeft haar plek veroverd. Justine moet als eerstejaars nog worden ingewijd in het studentenleven. Als de van huis uit overtuigde vegetariër tijdens een ontgroeningsritueel gedwongen wordt vlees te eten, begint ze een ontoombare trek te krijgen in rauw vlees. Haar nieuwe eetpatroon zorgt niet alleen voor een verandering van haar dagelijkse menu, maar is ook van invloed op de relatie met haar zus.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Raw aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Ronald
Maakt niet uit wat voor een genre. Ik ben een liefhebber van films waarbij het verschil met de werkelijkheid maar heel klein is. En dat dat verschil de film spannend/interessant maakt. Raw is zo'n film. De film komt wat traag uit de startblokken maar het is zeker waard om het uit te kijken en heeft een verrassende plotwending. Echt een aanrader voor liefhebbers van dit type film.
loading