Seoul Station online kijken / downloaden: Bij Seoul Station wordt een oude dakloze man opgemerkt onder de menigte terwijl hij iemand anders verslindt. Al snel zijn de straten rond het gebied bevolkt met gekken. Haesun, een weggelopen tiener, breekt met haar vriend, die haar dwong tot prostitutie. Ze verlaat de armoedige herberg, waar zij verbleven in de buurt van het station en is getuige van het feit dat mensen worden aangevallen. Zij die werden aangerand worden vervolgens zelf aanvallers en hun aantal stijgt exponentieel. - Seoul Station
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Seoul Station
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Seoul Station

Bij Seoul Station wordt een oude dakloze man opgemerkt onder de menigte terwijl hij iemand anders verslindt. Al snel zijn de straten rond het gebied bevolkt met gekken. Haesun, een weggelopen tiener, breekt met haar vriend, die haar dwong tot prostitutie. Ze verlaat de armoedige herberg, waar zij verbleven in de buurt van het station en is getuige van het feit dat mensen worden aangevallen. Zij die werden aangerand worden vervolgens zelf aanvallers en hun aantal stijgt exponentieel.
Waardering:
Acteurs: Seung-ryong Ryu, Franciska Friede, Joon Lee
Categorie: Horror
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!