The Time of Their Lives online kijken / downloaden: De voormalige Hollywood-ster Helen wil onuitgenodigd naar de begrafenis van haar ex-minnaar op het betoverende Île de Ré. Geholpen door de onderdrukte Engelse huisvrouw Priscilla ontvlucht ze het Londense bejaardentehuis waar ze woont. Ze hebben weinig geld en reizen zo snel ze kunnen met de bus, de veerboot, de auto en te voet om maar op tijd te zijn voor de begrafenis. Onderweg raken ze ook nog verwikkeld in een driehoeksverhouding met een Italiaanse schilder. Op deze onvergetelijke tocht vinden ze ware vriendschap bij elkaar en hebben ze de tijd van hun leven. - The Time of Their Lives
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
The Time of Their Lives
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Time of Their Lives

De voormalige Hollywood-ster Helen wil onuitgenodigd naar de begrafenis van haar ex-minnaar op het betoverende Île de Ré. Geholpen door de onderdrukte Engelse huisvrouw Priscilla ontvlucht ze het Londense bejaardentehuis waar ze woont. Ze hebben weinig geld en reizen zo snel ze kunnen met de bus, de veerboot, de auto en te voet om maar op tijd te zijn voor de begrafenis. Onderweg raken ze ook nog verwikkeld in een driehoeksverhouding met een Italiaanse schilder. Op deze onvergetelijke tocht vinden ze ware vriendschap bij elkaar en hebben ze de tijd van hun leven.
Waardering:
Acteurs: Joan Collins, Pauline Collins, Franco Nero
Categorie: Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!