North & South: Battle of New Market online kijken / downloaden: Aan het einde van de Amerikaanse burgeroorlog worden studenten van de Virginia Military Institute door de wanhopige legerleiding van de Confederatie naar het front gestuurd. De noordelijke troepen van president Lincoln en diens generaal Grant dringen steeds dieper het zuiden in. Op de nabijgelegen militaire academie dromen tienerjongens van heldendaden, glorieuze overwinningen en mooie meisjes die als een blok voor hen vallen. Daar komt een abrupt en keihard einde aan wanneer de wanhopige legerleider hen beveelt te helpen bij de verdediging van de vallei. - North & South: Battle of New Market
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
North & South: Battle of New Market
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

North & South: Battle of New Market

Aan het einde van de Amerikaanse burgeroorlog worden studenten van de Virginia Military Institute door de wanhopige legerleiding van de Confederatie naar het front gestuurd. De noordelijke troepen van president Lincoln en diens generaal Grant dringen steeds dieper het zuiden in. Op de nabijgelegen militaire academie dromen tienerjongens van heldendaden, glorieuze overwinningen en mooie meisjes die als een blok voor hen vallen. Daar komt een abrupt en keihard einde aan wanneer de wanhopige legerleider hen beveelt te helpen bij de verdediging van de vallei.
Waardering:
Acteurs: David Arquette, Lauren Holly, Jason Isaacs
Categorie: Actie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!