Asura: The City of Madness online kijken / downloaden: Detective Han knapt al jaren het vuile werk op voor de corrupte burgemeester Park Sungbae. Op een dag wordt hij door de meedogenloze aanklager Kim Cha-in gedwongen om mee te werken aan een onderzoek tegen de burgemeester. Han voelt zich in het nauw gedreven en vraagt zijn partner Sunmo om de vuile klussen voor de burgemeester tijdelijk over te nemen, maar raakt daardoor alleen maar verder verstrikt in een web van verraad en intrige. Terwijl de situatie verslechtert moet hij vechten voor zijn plek in een wereld waar alleen het grootste kwaad overleeft. - Asura: The City of Madness
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Asura: The City of Madness
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Asura: The City of Madness

Detective Han knapt al jaren het vuile werk op voor de corrupte burgemeester Park Sungbae. Op een dag wordt hij door de meedogenloze aanklager Kim Cha-in gedwongen om mee te werken aan een onderzoek tegen de burgemeester. Han voelt zich in het nauw gedreven en vraagt zijn partner Sunmo om de vuile klussen voor de burgemeester tijdelijk over te nemen, maar raakt daardoor alleen maar verder verstrikt in een web van verraad en intrige. Terwijl de situatie verslechtert moet hij vechten voor zijn plek in een wereld waar alleen het grootste kwaad overleeft.
Waardering:
Acteurs: Woo-sung Jung, Jung-min Hwang, Ji-hun Ju
Categorie: Actie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!