Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (2004) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. In zijn derde schooljaar op Zweinstein komt Harry flink in de...
Harry Potter en de Gevangene van Azkaban

Harry Potter en de Gevangene van Azkaban

Avontuur Familie 8.00
Taal:Engels Ondertiteling:Nederlands Geluid:Stereo Jaar:2004 Beeldformaat:16:9 Speelduur:2 uur en 16 minuten

NEDERLANDS ONDERTITELD. In zijn derde schooljaar op Zweinstein komt Harry flink in de problemen. Om te beginnen blaast hij zijn tante Margot op. Hij vlucht weg en hij belandt in de Wegisweg. Daar hoort hij dat Sirius Zwarts, een beruchte volgeling van jeweetwel uit de gevangenis van Azkaban is ontsnapt en het op hem gemunt heeft. Ondertussen zweven de Dementors, de gevreesde bewakers van Azkaban, dreigend rond de school en hebben een vreemd effect op Harry, terwijl een handlanger van de gehate Hij-die-niet- genoemd-mag-worden zich binnen de muren van het kasteel schuilhoudt.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
Harry Potter en de Gevangene van Azkaban

Reviews (7)

8.00/10.0
10
Anoniem
06-03-2014
Vet stoere film!!!!
8
Emil
07-09-2011
De sluipwegwijzer is echt geniaal en Harry die zichzelf ziet een Patronus oproepen, hoe bedenk je het.
7
Jolien
15-08-2011
Persoonlijk vind ik deze een dipje in de reeks. De schooluniformen vallen weg, en de magische sfeer boet daarmee in. Toch blijft de plotwending tot aan het einde boeien, met dank aan Rowling.
7
Anoniem
28-07-2011
Een mooie grafische weergave van Rowlings boek, vergelijkbaar met de eerdere films. De auto en the burrow waren echt zoals ik had gedacht. De jonge acteurs zijn al iets beter geworden maar nog steeds geen natuurtalenten. Om je te kunnen inleven moet je wel echt het boek gelezen hebben, anders is de film wat kort door de bocht. Kortom een aanrader als aanvulling op het boek maar niet als een opzichzelfstaande film.
8
Thomas
20-07-2011
Leuke film. Heel leuk bedacht. Voor jong en oud. Blijft leuk
9
Anoniem
18-02-2011
Heerlijke film voor een lekker avondje met de hele familie op de bank. Verhaal zit goed in elkaar, goed gespeeld en natuurlijk goede special effects. De film is qua spanning wel heftiger dan de eerste delen van de serie.
7
Anoniem
08-01-2011
Dit is een goede film. Heel leuk bedacht. Hij is leuk voor kinderen en volwassen. Zeker een aanrader voor iedereen! Als je een deel gezien hebt, wil je de rest ook zeker zien.
loading