Arthur en de Minimoys NL (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Elk jaar logeert de tienjarige Arthur bij zijn grootmoeder. Hij ontdekt dat een...
Arthur en de Minimoys NL

Arthur en de Minimoys NL

Animatie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2006 Duur: 1 u 39 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Elk jaar logeert de tienjarige Arthur bij zijn grootmoeder. Hij ontdekt dat een projectontwikkelaar van plan is haar huis te slopen. In de bibliotheek van zijn opa, die vier jaar eerder mysterieus verdween, vindt Arthur een kaart met de weg naar het land van de Minimoys, kleine sprookjesachtige wezentjes. Hij pakt zijn boeltje en vertrekt op reis. Want de legende wil dat er in het land van de Minimoys een schat verstopt is. En met die schat kan hij het huis van zijn grootouders redden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Arthur en de Minimoys NL aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Leuke combinatie van tekenfilm met real-life acting. Zoals bij een sprookje hoort, zijn alle personages karikaturen (lieve oma, carrièregerichte ouders, slim jongetje, mooie prinses, kwaadaardige slechterik). Dat maakt dit een film die gewoon vermakelijk is om naar te kijken met het gezin.
loading