Puzzle (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Vijf vrienden, elk een specialist op een bepaald gebied. Samengesmeed door hun honger naar geld en een mysterieuze Boss X....
Puzzle

Puzzle

Thriller
Taal: Koreaans Jaar: 2008 Duur: 1 u 29 min

Vijf vrienden, elk een specialist op een bepaald gebied. Samengesmeed door hun honger naar geld en een mysterieuze Boss X. Hun opdracht: de geraffineerd geplande roof van immens kostbare waardepapieren, op klaarlichte dag uit een bank. Door een klein foutje loopt de situatie uit de hand. Ze worden gedwongen een personeelslid te gijzelen. Als ze de buit overdragen vinden ze het in brand gestoken lijk van hun opdrachtgever. Niemand buiten hen wist van het geheime trefpunt. Wie is de verrader in het team? Zijn er nog meer mannen achter de schermen? En wie zal het overleven? Snel gesneden en met aan coolheid niet te overtreffen acteurs is PUZZLE een actievolle en bijzondere film geworden, met een wel heel verrassend einde. Tot aan de genadeloze slotscène blijft het adrenalinepeil bijzonder hoog.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Puzzle aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading