Underworld: Rise Of The Lycans (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In het derde deel van de Underworld-reeks gaan we op zoek naar de oorsprong van de eeuwenoude...
Underworld: Rise Of The Lycans

Underworld: Rise Of The Lycans

Actie Fantasy
Taal: Engels Jaar: 2009 Duur: 1 u 29 min

In het derde deel van de Underworld-reeks gaan we op zoek naar de oorsprong van de eeuwenoude bloedvete tussen de aristocratische vampiers, bekend als Death Dealers, en de barbaarse weerwolven, de Lycans. Lucian, een jonge Lycan, werpt zich op als leider van de weerwolven. Zijn doel is om alle Lycans te verenigen en zo in opstand te komen tegen Viktor, de wrede koning van de vampiers. Lucian wordt in zijn strijd bijgestaan door Sonja, een knappe vampier. Samen willen ze de Lycans bevrijden van het slavenwerk waar Viktor hen toe dwingt. Er ontstaat een bloederige strijd op leven en dood.

Transformaties Spannend Gotisch Onderdrukking Gotische architectuur Middeleeuwen Kastelen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading