Imperium online kijken / downloaden: Nate Foster is een jonge informatieanalist die voor de FBI werkt met de bedoeling buitenlandse terroristen te bestrijden. Nate begint al snel onraad te ruiken als de terreuraanslagen die hij op het spoor komt vaak doorgestoken kaart blijken te zijn. Na de ontdekking van een lading cesium 137 die het land binnen gesmokkeld werd om een kernbom te maken wordt Nate undercover ingezet wordt begint een race tegen de klok en infiltreert hij in een gevaarlijke groepering. - Imperium
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Imperium

Nate Foster is een jonge informatieanalist die voor de FBI werkt met de bedoeling buitenlandse terroristen te bestrijden. Nate begint al snel onraad te ruiken als de terreuraanslagen die hij op het spoor komt vaak doorgestoken kaart blijken te zijn. Na de ontdekking van een lading cesium 137 die het land binnen gesmokkeld werd om een kernbom te maken wordt Nate undercover ingezet wordt begint een race tegen de klok en infiltreert hij in een gevaarlijke groepering.
Waardering:
Acteurs: Daniel Radcliffe, Toni Collette, Burn Gorman
Categorie: Thriller
Misdaad
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!