One More Time online kijken / downloaden: Jude is een talentvolle rockchick die haar talent vergooit door in The Big Apple jingles op te nemen om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen. Wanneer zij uit haar huis wordt gezet, is Jude verplicht om bij haar vader te gaan wonen in The Hamptons. Haar vader is een bekende crooner en rokkenjager die meer ge´nteresseerd is in zijn eigen comeback dan in de problemen van zijn dochter. In een poging haar leven weer op orde te krijgen zorgt Jude er voor dat de familie Lombard elkaar weer terugvindt door middel van de muziek en hun levenslust. - One More Time
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
One More Time
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

One More Time

Jude is een talentvolle rockchick die haar talent vergooit door in The Big Apple jingles op te nemen om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen. Wanneer zij uit haar huis wordt gezet, is Jude verplicht om bij haar vader te gaan wonen in The Hamptons. Haar vader is een bekende crooner en rokkenjager die meer ge´nteresseerd is in zijn eigen comeback dan in de problemen van zijn dochter. In een poging haar leven weer op orde te krijgen zorgt Jude er voor dat de familie Lombard elkaar weer terugvindt door middel van de muziek en hun levenslust.
Waardering:
Acteurs: Christopher Walken, Amber Heard, Kelli Garner
Categorie: Drama
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!