Mojave online kijken / downloaden: Thomas - een Hollywoodster - probeert zijn bevoorrecht bestaan te ontvluchten in de woestijn. Daar loopt hij de moordzuchtige zwerver Jack tegen het lijf. Hun eerste ontmoeting bij een kampvuur is het begin van een gewelddadig duel. Het kat-en-muisspel wordt nog heftiger als Jack getuige is van hoe Thomas per ongeluk een onschuldige agent doodt. In een poging om de schuld op elkaar af te schuiven, brengt de achtervolging hen van het woestijnlandschap naar Los Angeles waar Jack merkt hoe bekend Thomas is. - Mojave
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Mojave

Thomas - een Hollywoodster - probeert zijn bevoorrecht bestaan te ontvluchten in de woestijn. Daar loopt hij de moordzuchtige zwerver Jack tegen het lijf. Hun eerste ontmoeting bij een kampvuur is het begin van een gewelddadig duel. Het kat-en-muisspel wordt nog heftiger als Jack getuige is van hoe Thomas per ongeluk een onschuldige agent doodt. In een poging om de schuld op elkaar af te schuiven, brengt de achtervolging hen van het woestijnlandschap naar Los Angeles waar Jack merkt hoe bekend Thomas is.
Waardering:
Acteurs: Garrett Hedlund, Oscar Isaac, Louise Bourgoin
Categorie: Thriller
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!