Christine (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Christine vertelt het verhaal over de nieuwspresentatrice uit Florida die in 1974 de wereld verbijsterde door zichzelf...
Christine

Christine

Drama
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 54 min

Christine vertelt het verhaal over de nieuwspresentatrice uit Florida die in 1974 de wereld verbijsterde door zichzelf live op tv van het leven te beroven. Christine is een betweter bij een kleinschalige nieuwszender in Florida en doet er alles aan om het nieuws te kunnen presenteren. Ze begint de hoop op te geven als een collega een vriendschap met haar aangaat die resulteert in nog maar eens onbeantwoorde liefde. Gedesillusioneerd door de wereld rond haar neemt haar leven een donkere en verrassende wending.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Christine aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Karen
Christine is een film over een ambitieuze Amerikaanse journaliste die graag reportages maakt die ertoe doen. Dat botst volgens haar met het beleid van de zender om sensationeler nieuws te brengen voor meer kijkers. Aan het einde wordt ze zelf het nieuws. Ze schiet zich live op televisie door het hoofd om sensationeel nieuws te brengen. Iets wat ongeloofwaardig zou overkomen, ware het niet dat de film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Mooie rol van Rebecca Hall als Christine. En een goede film: het is niet alleen een persoonlijk drama, maar ook een kritiek op de media.
loading