Kill Your Friends online kijken / downloaden: De 27-jarige Steven Stelfox baant zich met alle geweld een weg door de muziekindustrie, een wereld waarin 'niemand iets weet' en waar carrières gemaakt en gebroken worden door toeval en de grillige smaak van het publiek. Gedreven door hebzucht, ambitie en bakken drugs gaat Stelfox op zoek naar zijn volgende hitrecord. Maar naarmate de hits opraken en de industrie begint te veranderen, geeft Stelfox het concept 'moordwijsjes' een letterlijk kantje in een wanhopige poging om zijn carrière te redden. - Kill Your Friends
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Kill Your Friends
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Kill Your Friends

De 27-jarige Steven Stelfox baant zich met alle geweld een weg door de muziekindustrie, een wereld waarin 'niemand iets weet' en waar carrières gemaakt en gebroken worden door toeval en de grillige smaak van het publiek. Gedreven door hebzucht, ambitie en bakken drugs gaat Stelfox op zoek naar zijn volgende hitrecord. Maar naarmate de hits opraken en de industrie begint te veranderen, geeft Stelfox het concept 'moordwijsjes' een letterlijk kantje in een wanhopige poging om zijn carrière te redden.
Waardering:
Acteurs: James Corden, Nicholas Hoult, Ed Skrein
Categorie: Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!