Death Sentence (1974) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een jurylid bij een rechtszaak, waarbij iemand wordt beschuldigd van moord, gelooft dat de man in kwestie niet...
Death Sentence

Death Sentence

Misdaad Klassieker
Taal: Engels Jaar: 1974 Duur: 1 u 11 min

Een jurylid bij een rechtszaak, waarbij iemand wordt beschuldigd van moord, gelooft dat de man in kwestie niet schuldig is aan moord. Dan doet ze de verschrikkelijke ontdekking dat de moordenaar haar eigen man blijkt te zijn...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Death Sentence aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Rob
Aardige tv-film die het vooral moet hebben van de opbouw. De film steekt goed in elkaar en door de korte speelduur (krap aan 71 minuten) gaat het niet vervelen. Er is niets nieuws of spectaculairs te vinden, maar leuk voor een dik uur entertainment.

Reviews

Jorrit
Het mooie aan dit soort klassiekers in tegenstelling tot hedendaagse Hollywood kaskrakers is: meer nadruk op een goed geschreven verhaal. Interessante plotwending. Geen dure topacteurs, wel goed geacteerd. Leuk om te huren.

loading