The BFG: NEDERLANDS ONDERTITELD. In The Big Friendly Giant, gebaseerd op Roald Dahls wereldberoemde gelijknamige boek, maakt het eenzame weesmeisje Sofie kennis met de magische reuzenwereld. Wanneer ze 's nachts wakker ligt, wordt ze plotseling uit haar bed geplukt en ontvoerd. Maar Sofie heeft niets te vrezen; het is de Grote Vriendelijke Reus. Een reus die misschien eigenaardige woorden gebruikt, maar geen vlieg kwaad doet.
×
The BFG
NEDERLANDS ONDERTITELD. In The Big Friendly Giant, gebaseerd op Roald Dahls wereldberoemde gelijknamige boek, maakt het eenzame weesmeisje Sofie kennis met de magische reuzenwereld. Wanneer ze 's nachts wakker ligt, wordt ze plotseling uit haar bed geplukt en ontvoerd. Maar Sofie heeft niets te vrezen; het is de Grote Vriendelijke Reus. Een reus die misschien eigenaardige woorden gebruikt, maar geen vlieg kwaad doet.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)The BFG
Geschreven door: Gerard
   19-12-2016
Wow, dol op animatiefilms maar dit gaat je fantasie te boven. Combinatie van echte acteurs en 'videoshopping'. Steven Spielberg die ook hier weer een geniaal eindproduct weet te maken. Als je dit niet leuk, mooi, ontroerend en af en toe eng vindt dan weet ik het niet meer. Echt kijken die film. En voor de aller kleinsten...... af en toe je eigen reuzenhanden voor hun oogjes houden!
Lang, heel lang geleden dat ik voor de eerste keer een 10 gaf. En dit is de tweede keer.
Schrijf zelf een review
loading