Ice Age: Collision Course (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Ice Age is terug! Scrats epische achtervolging van het ongrijpbare eikeltje...
Ice Age: Collision Course

Ice Age: Collision Course

Animatie Familie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 31 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. Ice Age is terug! Scrats epische achtervolging van het ongrijpbare eikeltje zorgt er dit keer voor dat hij in de ruimte terechtkomt. Scrat en het eikeltje veroorzaken ook nog eens een kosmische kettingreactie. Dit dreigt een complete catastrofe te worden die de wereld van Ice Age volledig dreigt te veranderen. Om zichzelf te redden moeten Sid, Manny, Diego en de rest van de kudde hun huis verlaten en beginnen aan een reis vol humor en avontuur door nieuwe exotische landen. Tijdens hun reis ontmoeten ze nieuwe en kleurrijke karakters.

Scrat Humor Familiebanden Kleurrijk Prehistorisch Geotopia

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
×

meJane Extra's

Making of - Making-of
Deze video is beschikbaar na het huren of kopen van Ice Age: Collision Course.
Klik op Kijk film om verder te gaan, na het afrekenen heb je direct toegang!

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading