Barbershop: A Fresh Cut (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Calvin en zijn team, met o.a. Eddie, Rashad en Draya, heeft recent een aantal drastische veranderingen in...
Barbershop: A Fresh Cut

Barbershop: A Fresh Cut

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 47 min

Calvin en zijn team, met o.a. Eddie, Rashad en Draya, heeft recent een aantal drastische veranderingen in de zaak doorgevoerd. Het door mannen gedomineerde heiligdom heeft nu ook vrouwelijke studentes in dienst. Deze dames brengen hun eigen smaak, drama en roddels mee naar het werk en hier moeten de heren enorm aan wennen. Ondanks de leuke tijden en hechte band binnen het team, gaat het slecht met de community, wat ook het voortbestaan van de zaak bedreigd. Calvin weet zijn team te overtuigen en samen te werken om niet alleen de kapperszaak, maar ook de buurt een boost te geven. Maar speelt hij wel helemaal open kaart?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Barbershop: A Fresh Cut aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading