War Dogs (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Twee jonge twintigers wonen in Miami Beach tijdens de oorlog in Irak en verdienen maximaal aan een obscuur...
War Dogs

War Dogs

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 49 min

Twee jonge twintigers wonen in Miami Beach tijdens de oorlog in Irak en verdienen maximaal aan een obscuur overheidsinitiatief waarmee kleine ondernemingen op aanbestedingen van het Amerikaanse leger kunnen bieden. Ze beginnen klein, maar al snel gaan ze grof geld verdienen en een luxeleventje leiden. Wanneer de twee vrienden een deal binnenhalen voor 300 miljoen dollar voor het bewapenen van het Afghaanse leger, komen ze in de problemen. Ineens doen ze zaken met een aantal duistere figuren en met de Amerikaanse overheid.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om War Dogs aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
2 jonge twintigers doen de gok van hun leven maar halen een miljoenen deal binnen met het amerikaanse leger, een deal die bekend kwam te staan als de afghanische deal. Naarmate de deal vordert komen de vrienden echter onder spanning en door zelfzucht geraakt de vriendschap verscheurd wanneer één van hen de dood in de ogen kijkt door toedoen van de andere. Ad hand van de trailer had ik meer verwacht, het verhaal is echt gebeurd en zo ongelooflijk dat mocht men het niet zeggen je het gewoon goed geschreven vond. Een beetje The wolf of wall street maar dan in de wapenindustrie.

Reviews

Hans
Leuke film met goede karakters. Ongelooflijk dat dit een waar gebeurd verhaal is. Zo zie je maar weer dat de beste films 9 van de 10 keer gebaseerd zijn op waargebeurde verhalen. Veel gekker als dit kan je het namelijk niet bedenken. Twee idioten die een miljoenen contract binnenhalen van het Amerikaanse leger via een soort van Ebay van wapens.
loading